evers

Gecertificeerd makelaarskantoor actief sinds 1996

Cote d'Azur

Theo en Stijn, partners in Evers Makelaardij, kennen de Cote d' Azur door hun vele omzwervingen daar. Zij zijn met name bekend met de stad Cannes en omgeving om dat zij de streek heel regelmatig bezoeken. Tijdens die bezoeken, hoe kan het als makelaarskoppel ook anders, bezichtigen zij vaak panden 'met mogelijkheden' waardoor zij een ruime plaatselijke bekendheid hebben opgedaan.
Stacks Image 274
Stacks Image 279

Cannes Algemeen

Er zijn weinig plaatsen die zo tot de verbeelding spreken als Cannes. Centraal gelegen aan de prachtig Côte d’Azur trekt de badplaats veel toeristen. Door de geografische ligging is het in Cannes (bijna) altijd mooi weer. Het is dan ook niet voor niets dat de jet-set daar is neergestreken.

Jaarlijks is er het Filmfestival van Cannes, een prestigieus internationaal filmfestival dat sinds 1946 in de derde week van mei gehouden wordt in het Paleis des Festivals dat centraal langs de kuststrook van Cannes ligt. De hotels zijn dan vooral bevolkt door beroemdheden, regisseurs, producenten, inkopers en journalisten.

Andere trekpleisters zijn de jachthavens met de duurste jachten. In Cannes zijn de maanden juli en augustus het drukst. In juni en september is het rustiger hoewel de stad dan nog steeds levendig genoeg is. Wie een betaalbaar hotel met zwembad zoekt zal al snel terecht komen in het tegen Cannes aangelegen Cannes-la-Bocca. Hier vind je een aantal moderne hotels en appartementencomplexen met alle voorzieningen die een vakantieganger met vakantie wil hebben.